Om

I början av 2020 så väcktes idén om en ny tidning ur en frustration kring stereotypiska fack och att många intressanta personer inte uppmärksammas. Efter en kort tid med funderande så togs beslutet att starta upp detta projekt.

Det är en webb-baserad tidning som riktar sig till alla motorintresserade, ung som gammal, entusiast eller racer, nykomling som veteran. Detta är något vi hoppas kommer reflekteras i artiklarna som publiceras med allt från motocrosstävlande på elitnivå till bilbyggare på hobbynivå och äventyrliga grusåkare.

Målet är att kunna visa upp sidan som vi alla inom motorhobbyn känner till men så sällan syns utåt där eldsjälar, passionen, communityn och drivet som finns hos människorna man stöter på får en plattform. Här ska alla välkomnas, både den som precis hittat motorsporten och den som har vuxit upp på en racebana.

Med tanke på detta så är målet att inget material ska hamna bakom en betalvägg, vill du stötta sidan? Dela artiklarna, prata om det som tas upp med vänner, tipsa om personer eller ämnen som borde skrivas om och kom tillbaks för att läsa nästa artikel!