Podcast

Nytt avsnitt varannan fredag!
Hittas på Spotify, apple podcasts och många fler.

Countersteer podcast är fylld av allmänt motorsnack med Simon och Simon som sporadiskt får med några gäster till podden från olika delar av motorvärlden.

Häng med in i alla kategorier av motorvärlden där nörderi om racing, teknik och bilar varvas med berättelser från både bra och dåliga händelser från åren i verkstaden och vägarna och en hälsosam dos av diskussioner när vi inte håller med varandra. Emellanåt dyker det dessutom upp gäster för att prata om olika teman, eller rentav är fokuset för avsnittet.

Koppla upp blåtanden och häng med in i motorernas värld, vem vet kanske du tillochmed lär dig något nytt eller kan dra lärdom från våra (många) misstag!


Vilka är vi?

Under knattecrosstiden lärde Simon S. Hermansson och Simon Nilsson känna varandra och många timmar delades på crossbanan men när Hermansson slutade köra så avtog kontakten.
Ett årtionde senare möttes dom av en slump under tågpendlingen till Göteborg och med ett gemensamt intresse för bilar i allmänhet och SAAB i synnerhet så tog galenskaperna i garagen och på vägarna snabbt fart.

Oräkneliga skratt, bilder som aldrig ska visas och varierande äventyr senare så har det halvskämtats om en podcast otaliga gånger med kommentarer som ”Det där borde vi spelat in” och ”tänk om någon lyssnade in på våra samtal…”

Med Countersteer Magazine och Sound of Schmidt uppstartade så tog det inte lång tid innan det gjordes slag i saken och mikrofonerna riggades upp för att börja spela in

Simon Schmidt Hermansson

Smeknamn: Sugsimon (pga sugmotor)
Bilar: 3x Saab 9000, 1x Volvo 940, 1x SAAB 9-5, 1x SAAB 96 v4
Motorcyklar: Inga
Superkraft: Kan göra ett oljebyte i vit T-shirt utan att bli smutsig
När motorer inte är inblandade: Ljudproduktion och musik
Kan inte överleva utan: Kaffe

Simon Nilsson

Smeknamn: Ännu oklart
Bilar: 1x SAAB 9-5, 1x SAAB ng9-3, 1x SAAB 96 tvåtakt
Motorcyklar: 1x Husqvarna 701 enduro, 2x Yamaha xj400
Superkraft: Kan prata konstant i ett dygn
När motorer inte är inblandade: Foto, IT
Kan inte överleva utan: Redbull

    Det här formuläret är skyddat av reCaptcha v3 och Googles privacy policy samt terms of service gäller.